| NEDERLANDS |  FRANCAIS |  ENGLISH | 
Een tijdelijk opslagprobleem? Nood aan een snel en betaalbaar onderdak? Dan hebben wij de oplossing waar u naar op zoek bent.

Jan Vandeberghe - Sercodis

Welkom bij Sercodis

In 1989 opgestart met als belangrijkste doelgroep de beroepsmensen uit de groensector en kleinfruitbranche ,die een echte kwaliteits-serre in plastiek of glas beogen als onderkomen voor bloemen en planten : ter seizoensgebonden vervroeging, vorstvrije overwintering of gewoon als extra verkoop- of opslagruimte.

Gaandeweg geëvolueerd naar het aanbieden van totaalprojekten waar naast de serre-constructie eveneens de vaak onmisbare binneninrichting ervan wordt aangeboden , zodat ondermeer tuinafdelingen v scholen, groendiensten van steden & gemeenten, onthaal- & zorgcentra, proefstations voor de meestal noodzakelijke verwarming, automatische beregening, beperkte automatisatie, binneninrichting van de serre enz bij één en dezelfde aanbieder op hun wenken bediend kunnen worden, binnen één enkel globaal voorstel.Het totaalpakket met andere woorden.

De recentste ontwikkelingen en realisaties situeren zich echter in de zone van de flexibele , vaak nog wegneembare opslagruimte/berging/loods en het overkappen van allerlei toestanden waar niet enkel levende vegetatie, maar ook mens en dier graag onder toeven, hetzij als tijdelijke werk- of werf beschutting, hetzij voor puur recreatieve doeleinden, maar heel vaak ook om een dringend en/of tijdelijk stockageprobleem van diverse aard op te lossen.

Montagehulp bij de opbouw is een belangrijke troef en daarvoor kunnen wij steeds een beroep doen of ervaren opbouwteams van de Belgische toonaangevende serre-fabrikant waar wij sinds jaar en dag heel nauw mee samenwerken. Maar zelfbouw kan in vele gevallen ook en sneller !

Een waaier van mogelijkheden kortom... aarzel niet Uw vragen in die trant vrijblijvend op ons los te laten , de kans dat we U moeten teleurstellen is vrij gering, al werken we bijna steeds met standaardmaten !


Nieuwsberichten